Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5262
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльтьо, Тетяна Іванівна-
dc.date.accessioned2020-03-30T14:17:58Z-
dc.date.available2020-03-30T14:17:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5262-
dc.descriptionІльтьо Т. І. Зміст стратегічного управління у готельному господарстві / Т.І. Ільтьо// Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.15-16en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectстратегічне управлінняen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.titleЗміст стратегічного управління у готельному господарствіen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Content_of_strategic_management_in_the_hotel_industry.pdfЗміст стратегічного управління у готельному господарстві752.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.