Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПігош, Василь Августинович-
dc.date.accessioned2020-03-30T14:25:14Z-
dc.date.available2020-03-30T14:25:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5264-
dc.descriptionПігош В. А. Особливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві / В. А. Пігош // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.17-18en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectоблік витратen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.titleОсобливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарствіen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_cost accounting_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОсобливості обліку витрат в готельно-ресторанному господарстві753.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.