Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278
Название: Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Авторы: Басараб, М. І.
Головко, Ольга Миколаївна
Дата публикации: 2018
Издательство: МДУ
Описание: Басараб М. І. Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства / М. І. Басараб, О. М. Головко // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018.- С. 25-26
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Organization_of_modern_logistic_processes_at_the_enterprises_of_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОрганізація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства752.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.