Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278
Назва: | Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Басараб, М. І. Головко, Ольга Миколаївна |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Басараб М. І. Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства / М. І. Басараб, О. М. Головко // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018.- С. 25-26 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organization_of_modern_logistic_processes_at_the_enterprises_of_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства | 752.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.