Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278
Назва: Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Автори: Басараб, М. І.
Головко, Ольга Миколаївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Басараб М. І. Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства / М. І. Басараб, О. М. Головко // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018.- С. 25-26
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organization_of_modern_logistic_processes_at_the_enterprises_of_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОрганізація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства752.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.