Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБасараб, М. І.-
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-03-30T19:59:22Z-
dc.date.available2020-03-30T19:59:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5278-
dc.descriptionБасараб М. І. Організація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства / М. І. Басараб, О. М. Головко // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018.- С. 25-26en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.titleОрганізація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_of_modern_logistic_processes_at_the_enterprises_of_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfОрганізація сучасних логістичних процесів на підприємствах готельно-ресторанного господарства752.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.