Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5290
Назва: Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)
Автори: Головко, Ольга Миколаївна
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Ключові слова: оснащення устаткуванням підприємств
сфери послуг
туризм
готельно-ресторанне господарства
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Головко О. М. Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) / О. М. Головко, Д. І. Молнар-Бабіля // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- С. 64-67
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5290
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analysis_ of_ features_ of _equipment_ of_ the_enterprises_ of_sphere _of _services_ (tourism_ and _hotel _and _restaurant _economy).pdfАналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)590.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.