Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2020-03-31T10:25:52Z-
dc.date.available2020-03-31T10:25:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5290-
dc.descriptionГоловко О. М. Аналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства) / О. М. Головко, Д. І. Молнар-Бабіля // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- С. 64-67en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectоснащення устаткуванням підприємствen_US
dc.subjectсфери послугen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарстваen_US
dc.titleАналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analysis_ of_ features_ of _equipment_ of_ the_enterprises_ of_sphere _of _services_ (tourism_ and _hotel _and _restaurant _economy).pdfАналіз особливостей оснащення устаткуванням підприємств сфери послуг (туризму й готельно-ресторанного господарства)590.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.