Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299
Title: | Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії |
Authors: | Рубіш, Марина Андріївна Чорій, Мирослава Василівна |
Keywords: | управління витратами ресторане господарство резерви економії |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Рубіш М. А. Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії / М. А. Рубіш , М. В. Чорій // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018. - С.131-134 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cost _management_ of _the_ restaurant _industry_ ways_ optimize_ them_ and _cost _savings.pdf | Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії | 587.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.