Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299
Назва: Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії
Автори: Рубіш, Марина Андріївна
Чорій, Мирослава Василівна
Ключові слова: управління витратами
ресторане господарство
резерви економії
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Рубіш М. А. Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії / М. А. Рубіш , М. В. Чорій // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018. - С.131-134
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cost _management_ of _the_ restaurant _industry_ ways_ optimize_ them_ and _cost _savings.pdfУправління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії587.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.