Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРубіш, Марина Андріївна-
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.date.accessioned2020-03-31T15:25:51Z-
dc.date.available2020-03-31T15:25:51Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5299-
dc.descriptionРубіш М. А. Управління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії / М. А. Рубіш , М. В. Чорій // Туризм і рекреація: наука, освіта, практика: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції / ред. кол.: Т. Д. Щербан (гол.) та ін. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018. - С.131-134en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectуправління витратамиen_US
dc.subjectресторане господарствоen_US
dc.subjectрезерви економіїen_US
dc.titleУправління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економіїen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cost _management_ of _the_ restaurant _industry_ ways_ optimize_ them_ and _cost _savings.pdfУправління витратами ресторанного господарства: шляхи їх оптимізації та резерви економії587.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.