Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5303
Назва: Визначення важких металів в харчових продуктах
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Ключові слова: важкі метали
харчові продукти
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля Д. І. Визначення важких металів в харчових продуктах / Д. І. Молнар-Бабіля // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.74-75
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5303
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Determination_of_heavy_metals_in_food.pdfВизначення важких металів в харчових продуктах785.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.