Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Title: Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства
Authors: Рубіш, Марина Андріївна
Keywords: кадрове забезпечення
заклади ресторанного господарства
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Description: Рубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_staffing_of_restaurants.pdfОсобливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства700.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.