Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Titel: Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства
Autoren: Рубіш, Марина Андріївна
Stichwörter: кадрове забезпечення
заклади ресторанного господарства
Erscheinungsdatum: 2018
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Рубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Features_of_staffing_of_restaurants.pdfОсобливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства700.55 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.