Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Titel: | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства |
Autoren: | Рубіш, Марина Андріївна |
Stichwörter: | кадрове забезпечення заклади ресторанного господарства |
Erscheinungsdatum: | 2018 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Рубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_staffing_of_restaurants.pdf | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства | 700.55 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.