Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рубіш, Марина Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T08:43:19Z | - |
dc.date.available | 2020-04-01T08:43:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305 | - |
dc.description | Рубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | кадрове забезпечення | en_US |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
dc.title | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_staffing_of_restaurants.pdf | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства | 700.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.