Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305Összes dokumentumadat
| DC mező | Érték | Nyelv |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рубіш, Марина Андріївна | - |
| dc.date.accessioned | 2020-04-01T08:43:19Z | - |
| dc.date.available | 2020-04-01T08:43:19Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305 | - |
| dc.description | Рубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87 | en_US |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | МДУ | en_US |
| dc.subject | кадрове забезпечення | en_US |
| dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
| dc.title | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей | |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Features_of_staffing_of_restaurants.pdf | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства | 700.55 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!