Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305
Title: | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства |
Authors: | Рубіш, Марина Андріївна |
Keywords: | кадрове забезпечення заклади ресторанного господарства |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Рубіш М. А. Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства / М. А. Рубіш // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.86-87 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5305 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_staffing_of_restaurants.pdf | Особливості кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства | 700.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.