Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307
Назва: Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії
Автори: Феєр, Оксана Валеріївна
Ключові слова: кадрове забезпечення
готельно-ресторанна індустрія
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Феєр О. В. Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії / О.В. Феєр // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.88
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Staffing_problems_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfПроблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії746.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.