Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307
Назва: | Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії |
Автори: | Феєр, Оксана Валеріївна |
Ключові слова: | кадрове забезпечення готельно-ресторанна індустрія |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Феєр О. В. Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії / О.В. Феєр // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.88 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Staffing_problems_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdf | Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії | 746.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.