Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФеєр, Оксана Валеріївна-
dc.date.accessioned2020-04-01T08:51:30Z-
dc.date.available2020-04-01T08:51:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5307-
dc.descriptionФеєр О. В. Проблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії / О.В. Феєр // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.88en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectкадрове забезпеченняen_US
dc.subjectготельно-ресторанна індустріяen_US
dc.titleПроблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустріїen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Staffing_problems_in_the_hotel_and_restaurant_industry.pdfПроблеми кадрового забезпечення в готельно-ресторанній індустрії746.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.