Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5312
Назва: Особливості розвитку інноваційної діяльності в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Гоблик, Володимир Васильович
Ключові слова: інноваційна діяльність
туристичний бізнес
готельно- ресторанний бізнес
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Гоблик В. В. Особливості розвитку інноваційної діяльності в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Гоблик // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С. 95-96
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5312
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_development_of_innovative_activity_in_tourism_and_hotel_and_restaurant_business.pdfОсобливості розвитку інноваційної діяльності в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі757.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.