Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Titel: Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану
Autoren: Мілашовська, Ольга Іванівна
Шутак, Ю. Б.
Stichwörter: економіка ресторанної справи
інновації
удосконалення діяльності ресторану
Erscheinungsdatum: 2017
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdfВпровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану706.54 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.