Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Title: | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану |
Authors: | Мілашовська, Ольга Іванівна Шутак, Ю. Б. |
Keywords: | економіка ресторанної справи інновації удосконалення діяльності ресторану |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdf | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану | 706.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.