Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Название: Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану
Авторы: Мілашовська, Ольга Іванівна
Шутак, Ю. Б.
Ключевые слова: економіка ресторанної справи
інновації
удосконалення діяльності ресторану
Дата публикации: 2017
Издательство: МДУ
Описание: Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdfВпровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану706.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.