Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Название: | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану |
Авторы: | Мілашовська, Ольга Іванівна Шутак, Ю. Б. |
Ключевые слова: | економіка ресторанної справи інновації удосконалення діяльності ресторану |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdf | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану | 706.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.