Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Назва: | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану |
Автори: | Мілашовська, Ольга Іванівна Шутак, Ю. Б. |
Ключові слова: | економіка ресторанної справи інновації удосконалення діяльності ресторану |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdf | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану | 706.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.