Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Назва: Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану
Автори: Мілашовська, Ольга Іванівна
Шутак, Ю. Б.
Ключові слова: економіка ресторанної справи
інновації
удосконалення діяльності ресторану
Дата публікації: 2017
Видавництво: МДУ
Опис: Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdfВпровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану706.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.