Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | - |
dc.contributor.author | Шутак, Ю. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-06T04:16:22Z | - |
dc.date.available | 2020-05-06T04:16:22Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6159 | - |
dc.description | Мілашовська О. І. Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану / О. І. Мілашовська, Ю. Б. Шутак // Управління економічними процесами: сучасні реалії і виклики : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (22-23 березня 2017 р.) / Відповідальний за випуск В. Ф. Проскура. – Мукачево, 2017. – С.139-140 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | економіка ресторанної справи | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | удосконалення діяльності ресторану | en_US |
dc.title | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Introduction_of_innovations_as_a_method_of_improving_the_restaurant.pdf | Впровадження інновацій як метод удосконалення діяльності ресторану | 706.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.