Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.contributor.authorКуцмида, А.Т.-
dc.date.accessioned2020-05-13T05:26:55Z-
dc.date.available2020-05-13T05:26:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6352-
dc.descriptionЧорій М.В. Гастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону / М.В. Чорій, А.Т. Куцмида // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 33-35en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectЗакарпатська областьen_US
dc.subjectнаціональна кухняen_US
dc.titleГастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіонуen_US
dc.typeArticleen_US
Ebben a gyűjteményben:Тези доповідей

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Gastronomic_tourism_of_Transcarpathia_the role_of_national_cuisines_in_the_formation_of_gastronomic_features_of_the_region.pdfГастрономічний туризм Закарпаття: роль національних кухонь у формуванні гастрономічних особливостей регіону1.02 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!