Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Удворгелі, Л.І. | - |
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-14T05:47:55Z | - |
dc.date.available | 2020-05-14T05:47:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6383 | - |
dc.description | Удворгелі Л.І. Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства / Л.І. Удворгелі, О.І. Мілашовська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 49-50 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | шокова заморозка | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | замороження продуктів харчування | en_US |
dc.title | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
The_process_of_shock_freezing_in_restaurants.pdf | Процес шокової заморозки в закладах ресторанного господарства | 1.03 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!