Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Title: | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії |
Authors: | Рубіш, Марина Андріївна |
Keywords: | обслуговування споживачів умови епідемії автоматизація кафе |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdf | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.