Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Название: Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії
Авторы: Рубіш, Марина Андріївна
Ключевые слова: обслуговування споживачів
умови епідемії
автоматизація кафе
Дата публикации: 2020
Издательство: МДУ
Описание: Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdfОсобливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії1.01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.