Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Название: | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії |
Авторы: | Рубіш, Марина Андріївна |
Ключевые слова: | обслуговування споживачів умови епідемії автоматизація кафе |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdf | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії | 1.01 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.