Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Назва: | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії |
Автори: | Рубіш, Марина Андріївна |
Ключові слова: | обслуговування споживачів умови епідемії автоматизація кафе |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdf | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії | 1.01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.