Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рубіш, Марина Андріївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-14T05:52:56Z | - |
dc.date.available | 2020-05-14T05:52:56Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6384 | - |
dc.description | Рубіш М.А. Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії / М.А. Рубіш // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинност в умовах інтеграційних процесів:тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2020.- С. 51 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | обслуговування споживачів | en_US |
dc.subject | умови епідемії | en_US |
dc.subject | автоматизація кафе | en_US |
dc.title | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_customer_service_by_restaurants_in_an_epidemic.pdf | Особливості обслуговування споживачів закладами ресторанного господарства в умовах епідемії | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.