Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Title: Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
Authors: Мілашовська, Ольга Іванівна
Пушкаш, І. І.
Keywords: професійна підготовка
фахівці готельно-ресторанної справи
підготовка фахівців
Issue Date: 2016
Publisher: МДУ
Description: Мілашовська О. І. Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / О. І. Мілашовська, І. І. Пушкаш // Наука та освіта: актуальні проблеми досліджень на сучасному етапі : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2016 року / гол. ред. Т. Д. Щербан. – Мукачево, 2016. – С.344-346
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modern_trends_in_the_training_of_hotel_and_restaurant_professionals.pdfСучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи662.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.