Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Название: Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
Авторы: Мілашовська, Ольга Іванівна
Пушкаш, І. І.
Ключевые слова: професійна підготовка
фахівці готельно-ресторанної справи
підготовка фахівців
Дата публикации: 2016
Издательство: МДУ
Описание: Мілашовська О. І. Сучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи / О. І. Мілашовська, І. І. Пушкаш // Наука та освіта: актуальні проблеми досліджень на сучасному етапі : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19-20 травня 2016 року / гол. ред. Т. Д. Щербан. – Мукачево, 2016. – С.344-346
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6423
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modern_trends_in_the_training_of_hotel_and_restaurant_professionals.pdfСучасні тенденції професійної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи662.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.