Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Назва: Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності
Автори: Лизанець, Анжела Гейзівна
Фількіна, Б. І.
Ключові слова: індустрія гостинності
диверсифікація
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Лизанець А. Г. Диверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності / А. Г. Лизанець, Б. І. Фількіна // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.179-182
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6444
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diversification_as_a_factor_in_increasing_the_competitiveness_of_the_hospitality_industry.pdfДиверсифікація як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності1.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.