Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Title: Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства
Authors: Савчук, В. С.
Хаустова, Ксенія Михайлівна
Keywords: цифрові технології
розвиток економіки
готельно-ресторанний бізнес
Issue Date: 2020
Publisher: МДУ
Description: Савчук В. С. Цифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства / В. С. Савчук, К. М. Хаустова // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.196-198
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6447
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Digital_technologies as a strategic direction of competitiveness of hotel and restaurant industry.pdfЦифрові технології як стратегічний напрям конкурентоспроможності готельно-ресторанного господарства1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.