Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Название: | Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину |
Авторы: | Феєр, Оксана Валеріївна Химинець, І. В. |
Ключевые слова: | дистанційна робота впровадження карантину заклади ресторанного господарства карантинні заходи |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Феєр О. В. Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.212-213 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_of_management_of_domestic_establishments_of_restaurant_economy_in_the-conditions_of_quarantin.pdf | Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину | 807 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.