Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Назва: Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину
Автори: Феєр, Оксана Валеріївна
Химинець, І. В.
Ключові слова: дистанційна робота
впровадження карантину
заклади ресторанного господарства
карантинні заходи
Дата публікації: 2020
Видавництво: МДУ
Опис: Феєр О. В. Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.212-213
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_management_of_domestic_establishments_of_restaurant_economy_in_the-conditions_of_quarantin.pdfОсобливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину807 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.