Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Феєр, Оксана Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Химинець, І. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-20T12:03:38Z | - |
dc.date.available | 2020-05-20T12:03:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453 | - |
dc.description | Феєр О. В. Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.212-213 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | дистанційна робота | en_US |
dc.subject | впровадження карантину | en_US |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | карантинні заходи | en_US |
dc.title | Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_management_of_domestic_establishments_of_restaurant_economy_in_the-conditions_of_quarantin.pdf | Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину | 807 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.