Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФеєр, Оксана Валеріївна-
dc.contributor.authorХиминець, І. В.-
dc.date.accessioned2020-05-20T12:03:38Z-
dc.date.available2020-05-20T12:03:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6453-
dc.descriptionФеєр О. В. Особливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину / О. В. Феєр, І. В. Химинець // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 6-7 квітня 2020 р. ) / Відповідальний за випуск О. В. Феєр. - Мукачево: МДУ, 2020. - С.212-213en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectдистанційна роботаen_US
dc.subjectвпровадження карантинуen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectкарантинні заходиen_US
dc.titleОсобливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантинуen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_of_management_of_domestic_establishments_of_restaurant_economy_in_the-conditions_of_quarantin.pdfОсобливості управління вітчизняними закладами ресторанного господарства в умовах карантину807 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.