Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6516
Назва: | Загартування водою як необхідна умова зниження захворюваності дошкільника |
Автори: | Черепаня, Наталія Іванівна |
Ключові слова: | здоров'я дітей дошкільники загартовування водою |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Черепаня Н. І. Загартування водою як необхідна умова зниження захворюваності дошкільника / Н. І. Черепаня // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 травня 2020 р., Мукачево / Ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. – Мукачево : Вид-во МДУ, 2020. – С.259-261 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/6516 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tempering_with_water_as_a_necessary_condition_for_reducing_the_incidence_of_preschoolers.pdf | Загартування водою як необхідна умова зниження захворюваності дошкільника | 751.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.