Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілей-Рубан, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorСивулька, М.А.-
dc.date.accessioned2017-12-14T09:33:13Z-
dc.date.available2017-12-14T09:33:13Z-
dc.date.issued2017-05-17-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/675-
dc.descriptionБілей-Рубан Н. В. Основні споживчі вимоги до одягу та матеріалів для працівників закладів санаторно-курортної сфери / М. А. Сивулька, Н. В. Білей-Рубан // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей Всеукраїнської науковопрактичної конференції (17-18 травня 2017 р.) / Гол.ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2017. - С.385-388.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectспоживчі вимогиen_US
dc.subjectодягen_US
dc.subjectматеріалиen_US
dc.subjectодяг для працівниківen_US
dc.subjectпрацівники закладів санаторно-курортної сфериen_US
dc.titleОсновні споживчі вимоги до одягу та матеріалів для працівників закладів санаторно-курортної сфериen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_2.pdfОсновні споживчі вимоги до одягу та матеріалів для працівників закладів санаторно-курортної сфери610.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.