Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7351
Название: | Комп'ютеризація обліку у сфері ресторанного господарства |
Авторы: | Ліба, Наталія Степанівна Штаєр, М. М. |
Ключевые слова: | інновації сфера ресторанного господарства комп ’ютерні технології комп 'ютерна програма |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Завданням даної роботи є вивчення можливостей комп 'ютерних систем на підприємствах ресторанного господарства. У статті досліджено сутність комп ’ютерних технологій у сфері ресторанного бізнесу. Поведено, що найважливішими інноваційними технологіями є інформаційні та комп’ютерні технології, що дозволяють значно спростити та покращити роботу ресторанного бізнесу. Існують такі системи автоматизації: «R- Keeper», «ІС-Рарус», «Система «1SOFT- РЕСТОРАН» «TillyPadXL», «Парус-Ресторан» • В52® РЕСТОРАН» та інші. Проте в даній статті чітко досліджено і охарактеризовано одну із перерахованих систем- «1С-Рарус». Дана система дає безліч можливостей для ведення обліку ресторанного господарства, дозволяє побудувати робочі місця бухгалтера, комірника, технолога, головного бухгалтера кафе, бухгалтера-калькулятора, тим самим повністю організувати облік в кафе, підприємстві громадського харчування |
Описание: | Ліба Н. С. Комп'ютеризація обліку у сфері ресторанного господарства / Н. С. Ліба, М. М. Штаєр // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 22 (17). - С.293-300 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7351 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Computerization_of_accounting_in_the_restaurant_industry.pdf | Комп'ютеризація обліку у сфері ресторанного господарства | 938.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.