Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726
Title: Специфіка управління підприємством ресторанного господарства
Authors: Химинець, Ірина Василівна
Keywords: управління підприємствами
ресторанний бізнес
стратегічне управління
Issue Date: 2020
Publisher: Мукачево
Abstract: Метою магістерського дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розробка рекомендацій щодо формування системи управління підприємствами ресторанного господарства.
Description: Химинець І. В. Специфіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент» / І. В. Химинець; наук. кер. О. В. Феєр - Мукачево: МДУ, 2020. - 76 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Specifics_ of _restaurant_ management.pdfСпецифіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент»913 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.