Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726
Назва: | Специфіка управління підприємством ресторанного господарства |
Автори: | Химинець, Ірина Василівна |
Ключові слова: | управління підприємствами ресторанний бізнес стратегічне управління |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Мукачево |
Короткий огляд (реферат): | Метою магістерського дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розробка рекомендацій щодо формування системи управління підприємствами ресторанного господарства. |
Опис: | Химинець І. В. Специфіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент» / І. В. Химинець; наук. кер. О. В. Феєр - Мукачево: МДУ, 2020. - 76 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726 |
Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Specifics_ of _restaurant_ management.pdf | Специфіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент» | 913 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.