Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823
Title: | Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства |
Authors: | Барнич, А. С. |
Keywords: | готельні послуги готельні господарства готельний бізнес робітники готелю |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Метою даної дипломної роботи виступає визначення реальних шляхів вдосконалення технології надання основних готельних послуг у готельних господарствах, виявлення мною, негативних і позитивних рис організації роботи служб розміщення, харчування та прибирання на конкретному прикладі. |
Description: | Барнич А. С. Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / А. С. Барнич ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 64 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Improving_ the_ technology_ of_providing_ basic_ services_ of_ the_ hotel_ enterprise.pdf | Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 919.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.