Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823
Назва: | Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства |
Автори: | Барнич, А. С. |
Ключові слова: | готельні послуги готельні господарства готельний бізнес робітники готелю |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної дипломної роботи виступає визначення реальних шляхів вдосконалення технології надання основних готельних послуг у готельних господарствах, виявлення мною, негативних і позитивних рис організації роботи служб розміщення, харчування та прибирання на конкретному прикладі. |
Опис: | Барнич А. С. Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / А. С. Барнич ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 64 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823 |
Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Improving_ the_ technology_ of_providing_ basic_ services_ of_ the_ hotel_ enterprise.pdf | Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 919.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.