Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824
Title: Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства
Authors: Білик, О. Є.
Keywords: готельно-ресторанне господарство
управління підприємства
конкурентне середовища
ринок готельних послуг
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Метою даної дипломної роботи є здійснити аналіз процесу управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства (ГРГ), та визначити основні шляхи його вдосконалення в закладі гостинності.
Description: Білик О.Є. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / О.Є. Білик ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 76 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Management _of _competitiveness_ of_ hotel _and _restaurant_ industry.pdfУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"701.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.