Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824
Назва: | Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Білик, О. Є. |
Ключові слова: | готельно-ресторанне господарство управління підприємства конкурентне середовища ринок готельних послуг |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної дипломної роботи є здійснити аналіз процесу управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства (ГРГ), та визначити основні шляхи його вдосконалення в закладі гостинності. |
Опис: | Білик О.Є. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / О.Є. Білик ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 76 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824 |
Розташовується у зібраннях: | Untitled |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Management _of _competitiveness_ of_ hotel _and _restaurant_ industry.pdf | Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 701.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.