Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілик, О. Є.-
dc.date.accessioned2021-01-22T15:32:10Z-
dc.date.available2021-01-22T15:32:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824-
dc.descriptionБілик О.Є. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / О.Є. Білик ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 76 с.en_US
dc.description.abstractМетою даної дипломної роботи є здійснити аналіз процесу управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства (ГРГ), та визначити основні шляхи його вдосконалення в закладі гостинності.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.subjectуправління підприємстваen_US
dc.subjectконкурентне середовищаen_US
dc.subjectринок готельних послугen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Management _of _competitiveness_ of_ hotel _and _restaurant_ industry.pdfУправління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"701.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.