Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7825
Title: | Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством |
Authors: | Голіш, М. В. |
Keywords: | культура обслуговування якість обслуговування ресторанне господарство споживачі |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Метою роботи є аналіз особливостей формування культури та якості обслуговування у готельно-ресторанних підприємствах, пропозиція моделі їх вдосконалення. |
Description: | Голіш М. В. Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / М.В. Голіш ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 71 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7825 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Culture _and_ quality_ of_ customer _service_ hotel _and_restaurant _business.pdf | Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 784.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.