Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826
Title: | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні |
Authors: | Дзюбак, Т. В. |
Keywords: | конкурентоспроможність закладів ресторанне господарство конкуренція регіон |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там. |
Description: | Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826 |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Increasing_ the _competitiveness _of_ restaurants_ in_ the_ region.pdf | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" | 750.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.