Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827
Title: Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах
Authors: Диганич, Я. М.
Keywords: організація обслуговування
іноземні туристи
ресторанне господарства
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: Метою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому.
Description: Диганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827
Appears in Collections:Untitled

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_ of_ the_ organization_ of_ service _of _foreign_ tourists _in_ hotel _and_ restaurant_ complexes.pdfОсобливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"808.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.