Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827
Назва: Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах
Автори: Диганич, Я. М.
Ключові слова: організація обслуговування
іноземні туристи
ресторанне господарства
Дата публікації: 2019
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): Метою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому.
Опис: Диганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827
Розташовується у зібраннях:Untitled

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_ of_ the_ organization_ of_ service _of _foreign_ tourists _in_ hotel _and_ restaurant_ complexes.pdfОсобливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"808.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.